Buffetten



Ontvangst

   
Koffie of thee        1,70
Koffie of thee met een eenhapsgebakje (etagère op tafel)        3,00
Koffie of thee met een vruchtenschelpje        4,00
Koffie of thee met gebak ( Bakkerij de Rouw uit Vught )        4,75
     
Bruidstaart 3 etages ± 30 personen    195,00
Bruidstaart 4 etages ± 45 personen      292,50
   
     
IJsbruidstaart kosten per persoon         6,75

     
Hele belegd broodje ( Diverse vleessoorten en kaas )        2,50
Worstenbroodjes        2,00
     
Heldere runderbouillon met stokbrood en kruidenboter        5,50
Portie saté met stokbrood        6,50
Stokbroodje gezond        5,50
Huzarensalade met stokbrood en kruidenboter        6,50
Stokbroodje met carpaccio en gerookte zalm        7,50
     
Welkomstdrankje    
Brut de peche (mousserende wijn met een perziken smaak)        2,75
Prosco Rose        4,00

Hapjesbuffet

 
Koude hapjes buffet A
Kleine broodjes met room- en Kruidenboter
Notenbrood met brie en druiven
Gevulde eitjes
Ardennen ham met dungesneden meloen
Toastje van brood met carpaccio van ossenhaas
Komkommer met bieslook roomkaas
Toastje van brood met gerookte zalmfilet
Nieuwe haring op roggebrood
 
Warme hapjes buffet A
Worstenbroodjes
Kaassoufflés
Mini loempia's
Gehaktballetjes in zoetzure saus
Saté in satésaus
 
Kosten hapjesbuffet A € 12,95 per persoon
 
Koude hapjes buffet B
Zalm salade
Krab salade
Kip kerry salade
Ei salade
Kaasplank met 4 verschillende soorten kaas
Worsten plateau met 4 verschillende soorten worst
Druiven, tapanade, room- en kruidenboter
 
Met verschillende broodsoorten en vers afgebakken stokbrood.
 
Warme hapjes buffet B
Kipsaté met satésaus
Gehaktballetjes in een zoutzure saus
 
Kosten hapjesbuffet B € 14,95 per persoon

Walking diner / buffet

 
Voorgerechten
Carpaccio van ossenhaas met een pistoudressing
Bonbon van zalm met een mosterddille dressing
Terrine van diverse vissoorten met een appel bieslooksalade
Spaanse ham met in rode port gemarineerde stukjes meloen
Boeren paté in korstdeeg met een cumberland saus
 
Soepen
Kopje tomaten roomsoep met zongedroogde tomaten
Runderbouillon met zijn eigen vlees
Kreeftensoep met Hollandse garnalen
 
Bij voorgerecht en soep serveren wij broodjes, room- en kruidenboter
 
Tussengerecht
2 Scampi’s op bedje van pasta en knoflooksaus
Vispasteitje
Vleespasteitje
Speenvarken filet op gestoofde prei met honingtijm saus
Citroen spoom
 
Hoofdgerechten vlees en vis (2 keuzes)
Tournedos met rode wijn saus (€ 2,00 extra)
Varkenshaasmedaillon bedekt met huisgerookte zalm en tuinkruidensaus
Kalkoenfilet met saus van kerrie en ananas
Heilbotfilet met saffraansaus
Zeeduivel omwikkeld met spek en tomatenbasilicum saus
Zalmfilet met kreeftensaus
 
De hoofdgerechten worden geserveerd met groente en aardappelgarnituur
 
Dessert
Verrassend aardbeien dessert
Chocolade bavarois
Nougat parfait
 
Gedurende uw feest serveren wij gerechten op side-plate borden aan uw gasten. De kosten bedragen € 29,75 voor 5 keuze gerechten.

Koud en warm

 
Buffet A
Mini broodjes
Roomboter en kruidenboter
Vleessalade
Gevulde eitjes
Huisgemaakte aardappel salade met groene kruiden
Romige pasta salade
Spiegel met rosé gebraden rosbief en Lamsham
Ardennerham met meloen
Spiegel met gerookte forel en huisgerookte zalm
Nieuwe haring
Remoulade saus en een whisky cocktailsaus
Witte rijst
Kipsaté in een satésaus
 
Kosten van Buffet A bedragen € 19,50 p. p.
 
Buffet B
Mini broodjes
Roomboter en kruidenboter
Vleessalade
Gevulde eitjes
Huisgemaakte aardappel salade met groene kruiden
Romige pasta salade
Spiegel met rosé gebraden rosbief en Lamsham
Ardennerham met meloen
Spiegel met gerookte forel en huisgerookte zalm
Nieuwe haring
Remoulade saus en een whisky cocktailsaus
Witte rijst
Kipsaté in een satésaus
 

Extra:

Warme beenham met een champignonroomsaus en een pepersaus (los geserveerd ) Of varkenshaas medaillons in een rode portsaus
 
 
Kosten van Buffet B bedragen € 22,50 p. p.
 
Opties:
Zalmfilet met een spinaziebotersaus  € 2,50 p.p
In zijn geheel gepocheerde zalm   2,50 p.p
Rundsvlees in zijn eigen jus  € 2,50 p.p
Gehaktballetjes in jus  € 2,50 p.p
Aardappelgratin  € 1,75 p.p
Gebakken aardappels  € 1,75 p.p
Gebakken vlaamse friet € 1,75 p.p

Voorgerechten

Gerookte zalmfilet
Noorse en Hollandse garnalen
Ardennerham met meloen
Gerookte lamsham
Rauwkostsalade
Remouladesaus en whisky cocktailsaus
Mini broodjes met kruidenboter en roomboter
 
Kosten voorgerechtenbuffet bedragen € 9,75 per persoon
 
 
 
 

Hoofdgerechten

Varkenshaasmedaillons in rode portsaus
Rundvlees in zijn eigen jus
Gebakken Vlaamse friet
Verse groente
 
Kosten hoofdgerechtenbuffet bedragen € 18,50 per persoon.
 
 
 
 
Combinatie
Combinatie tussen voorgerechtenbuffet en hoofdgerechtenbuffet
 
Kosten combinatiebuffet bedragen € 25,75 per persoon
 

Dessert

3 Verschillende soorten ijs
Warme kersen
 
Kosten dessertbuffet bedragen € 6,95 per persoon.
 
 
 

Grand dessert buffet

In samenwerking met patisserie De Rouw uit Vught
 
Kosten grand dessertbuffet bedragen € 9,95 per persoon
 
 
 
 
 
 
 



online prijsindicatie