Catering

Catering is één van de groeiactiviteiten van Herberg van Boxtel. We verzorgen alles, van kleine buffetjes aan huis tot en met complete diners dan wel feesten op uw locatie. Het verzorgen van een geslaagde catering brengt echter wel een uitvoerige en gedetailleerde voorbereiding met zich mee. Uw feest is weer anders dan ieder ander en de locatie kan variëren van een nieuw kantoorpand tot een boerenschuur. Herberg van Boxtel  kan u een gerichte totaal offerte aanbieden en uw wensen in kaart brengen. Uw gastheer Willian Schilders staat u graag te woord en kan met zijn ervaringen, die hij de laatste 20 jaar heeft opgedaan, van gericht advies voorzien. Ideaal voor mensen die bij speciale gelegenheden toch de huiselijke sfeer verkiezen of niet van tevoren aan een bepaalde tijd gebonden willen zijn.

Het behoort ook tot de mogelijkheden om met feestjes hapjes dan wel buffetten te verzorgen, zo kunt u zelf genieten van het gezelschap zonder de zorg hierover te hebben. Herberg van Boxtel presenteert de hapjes of buffet op de gewenste tijdstip, plaats en eventueel met bediening.

Referenties

Indien u op korte of lange termijn een feest, evenement gaat geven, u denkt erover na om de Catering uit te besteden aan een cateraar, neem dan hier contact op met Herberg van Boxtel voor een vrijblijvende kennismaking.