Feesten en Partijen

Wie een sfeervolle locatie zoekt voor Feesten en Partijen moet onze feestzaal zeker een keer gezien hebben. Voor trouwerijen, jubilea, reünies; kortom alles wat maar een reden is om te feesten, is onze zaal een geschikte ruimte. De feestzaal heeft een aparte ingang en is geschikt voor gezelschappen tot 250 personen. In overleg met ons kunt u zelf de indeling van de zaal bepalen. We kunnen onze zaal bijvoorbeeld kleiner maken, zodat ook kleinere gezelschappen er een fantastisch feest beleven. Maar niet alleen over de inrichting van de zaal, ook voor uw gehele feest proberen we uw wensen te realiseren. Gastheer Willian Schilders neemt vooraf uw specifieke wensen met u door. Bijvoorbeeld over de gewenste drankjes, hapjes of de invulling van uw buffet.

Wij bieden u een keur aan versnaperingen, geheel in eigen huis verzorgd en dus van uitstekende kwaliteit.

Bovendien kunt u gebruik maken van ons restaurant. Voor Feesten en Partijen tot 50 personen kunnen wij het restaurant namelijk ombouwen tot een passende feestzaal. Tevens hebben wij voor grotere gezelschappen een speciaal keuzemenu samengesteld. Voor ieder feest legio aan mogelijkheden. Is het mooi weer? Ook ons terras staat tot uw beschikking indien u dit graag wenst.

Mogelijkheden

Bij ons heeft u vele mogelijkheden om Feesten en Partijen tot een succes te maken. U krijgt hier een overzicht van deze mogelijkheden, maar wij nodigen u graag uit voor een bezoek aan onze herberg om uw plannen en wensen te bespreken.

 

Bekijk onze Feestgids 2017

Graag wijzen wij u op het volgende:

  1. Het aantal personen waarvoor bij Feesten en Partijen wordt gereserveerd wordt aan u doorberekend.
  2. Het definitieve aantal personen moet 7 dagen voor uw feest bij ons bekend zijn.
  3. Al onze prijzen zijn inclusief B.T.W., bediening en zaalhuur.
  4. Prijswijzigingen voorbehouden.
  5. Op alle reserveringen en geleverde diensten zijn van toepassing de uniforme voorwaarde Federatie Horeca, gedeponeerd bij de Arrondissementsrechtbank te 's-Gravenhage (op verzoek verkrijgbaar).
  6. Betalingen binnen 8 dagen na ontvangst factuur.
  7. Wij willen u erop attenderen dat het niet is toegestaan vuurwerk of sterretjes te gebruiken in en om onze herberg.