Keuzemenu 3 of 4 gangen

Voorgerechten

             
Brugse ham met meloen, zon gedroogde tomaten en een truffel mayonaise  
Drieluik van garnalen en een saffraan mayonaise      
Carpaccio van ossenhaas met spekjes, pijnboompitten en Parmezaanse kaas
Bonbon van zalm met een mosterddille dressing        
Salade van gebakken scampi’s met tomaat en basilicum      
                 

Soepen

             
Heldere ossenstaartbouillon met taugé, bosui en omeletreepjes    
Runderbouillon met bospaddestoelen en bosui        
Kreeftensoep met Hollandse garnalen          
                 

Hoofdgerechten

           
Gebakken varkenshaasmedaillons met een champignonsaus    
Vleesduetje met een rode wijn saus          
Licht gerookte speenvarkenfilet met een honing tijmsaus      
Tournedos met een rode portsaus ( 3,00 extra )        
                 
Gebakken zalmfilet met een spinaziebotersaus        
Gebakken heilbotfilet met een bieslooksaus        
Visduetje met een kreeftensaus          
                 

Dessert

             
Grand dessert              
IJsbruidstaart ( 3,00 extra )            
                 
Bij de voorgerechten en de soep serveren wij mini broodjes met roomboter, Tapanade en olie.  
                 
3 Gangen keuzemenu (soep hoofdgerecht dessert) € 26,95  
3 Gangen keuzemenu (voorgerecht hoofdgerecht dessert) € 29,95  
4 Gangen keuzemenu (voorgerecht soep hoofdgerecht dessert) € 32,95  

Graag wijzen wij u op het volgende:

  • Het aantal personen waarvoor de gelegenheid wordt gereserveerd wordt aan u doorberekend.
  • Het definitieve aantal personen moet 7 dagen voor uw feest bij ons bekend zijn.
  • Al onze prijzen zijn inclusief B.T.W. en bediening,  zaalhuur.
  • Prijswijzigingen voorbehouden.
  • Op alle reserveringen en geleverde diensten zijn van toepassing de uniforme voorwaarde Federatie Horeca,  gedeponeerd bij de Arrondissementsrechtbank Te ‘s-Gravenhage (Op verzoek verkrijgbaar)