Herberg van Boxtel is al vele jaren een begrip in Haaren en omgeving als het gaat over ons feestzaal en restaurant. Herberg van Boxtel biedt de oplossing voor uw feest of zakelijk evenement.

Sinds 1829 is de Herberg van Boxtel de gelegenheid voor trouwerijen, jubilea, reünies, vergadering, bijeenkomsten. Vanaf kleine groepen kunt u over ons  locatie aan rand van Haaren gebruik maken. Wij staan bekend om onze Brabantse gastvrijheid en hoogwaardige service en kwaliteit. Herberg van Boxtel biedt vele mogelijkheden voor een geslaagd feest of evenement. Uw gastheer Willian Schilders zal in overleg met u alles in het werk stellen om duidelijk uw wensen in kaart te brengen en dit te vertalen naar een vooraf duidelijk afgesproken budget.

Herberg van Boxtel beschikt over een volledige eigen keuken en facilitaire diensten. Onze medewerkers zijn gastvrij en staan de gehele avond ter beschikking om uw gasten te voorzien van de benodigde hapjes en drankjes.

Bekijk Feestgids 2016 over ons mogelijkheden en prijzen.

Uw gastheer

Herberg van Boxtel werkt met een vast team medewerkers die zijn opgeleid
om uw gasten op nette wijze te bedienen.

  • Willian Schilders | Eigenaar

 

Onze Visie

Herberg van Boxtel biedt een gemoedelijke en gastvrije locatie aan voor het geven van feesten en zakelijke evenementen. Ons restaurant geeft u een culinaire beleving in een gezellige omgeving, een heerlijk avondje uit.

 

 

Goede kwaliteit

Wij geloven dat alleen kwaliteit en service telt. Combinatie van onze zalen, hoogwaardige kwaliteit van het eten en juiste prijsverhouding heeft ervoor gezorgd dat Herberg van Boxtel al jarenlang een begrip is in de regio Haaren.

 

Wat kunnen wij u bieden?

1

Restaurant

Lees hier
meer informatie

2

Feestzaal

Lees hier
meer informatie

3

Vergaderzaal

Lees hier
meer informatie

4

Catering

Lees hier
meer informatie