Veelgestelde vragen

Q?

Wij gaan trouwen, hoe snel moeten we reserveren en onze wensen bespreken?

A.

Indien u trouwplannen heeft raden wij u aan om 8 tot maximaal 12 maanden vooraf met ons contact op te nemen. Op deze manier kunnen wij u adviseren, offertes maken en de trouwdatum voor u reserveren. Hier meer informatie bruiloften

Q?

Kunnen jullie alles regelen omtrent onze feest, evenement?

A.

De Herberg van Boxtel kan uw gehele feest, evenement uit handen nemen. Vooraf worden gezamenlijk alle wensen in beeld gebracht. Wij werken met diversen partners welke bepaalde delen van uw wensen uitvoeren. Wij zijn uw aanspreekpartner en coördineren uw feest of evenement.

Q?

Wij willen met een grote groep komen eten, kunnen we zelf een menu samenstellen?

A.

Indien u een paar dagen vooraf met ons contact opneemt om te reserveren dan kunt met ons het menu bespreken. Wij zullen zorgen dat er niets aan uw wensen ontbreekt.

Kijk hier voor de mogelijkheden omtrent onze menukaart!

Q?

Wat zijn de openingstijden van de Herberg van Boxtel?

A.

Voor onze openingstijden wil ik u graag verwijzen naar onze contact pagina welke u hier kunt vinden. Buiten de openingstijden werken wij op afspraak.

Q?

Wat is de maximale bezetting van de zaal

A.

Indien u gebruik wilt maken van onze zaal kunnen wij (afhankelijk van de indeling) tot maximaal 200 personen u feest of evenement verzorgen. Wij hebben de mogelijkheid om onze ruimte te vergroten of te verkleinen.

Q?

Verzorgen jullie ook catering en bediening aan huis/bedrijf?

A.

Ja, wij verzorgen ook de catering aan huis, op uw bedrijf of ander evenement. Wij kunnen geheel naar wens uw feest culinair ondersteunen. Kijk hier voor meer informatie