Personeelsfeesten

U hoeft niets meer te doen aan uw volgende personeelsfeesten / bedrijfsfeest. Wij kunnen de organisatie van A tot Z voor u verzorgen, van uitnodiging, eten, drinken, artiesten, entertainment, aankleding tot aan het bedankje. De invulling van het personeelsevenement wordt een afspiegeling van hetgeen waar uw bedrijf voor staat. Schitterende bedrijfsfeesten en personeelsfeesten gebaseerd op uw specifieke wensen en eisen. Heeft u zelf een idee voor uw personeelsfeest en weet u niet of het valt te realiseren? Praat er eens met Herberg van Boxtel over. Tijdens een vrijblijvend persoonlijk gesprek kunnen wij u meer uitleg geven over de vele mogelijkheden. Om de beeldvorming compleet te maken kunt u, indien u wenst, eens een kijkje nemen bij een door ons georganiseerd bedrijfsfeest of personeelsfeest.

Artiesten en entertainment, artiesten en entertainment zijn een heel belangrijk onderdeel van een geslaagd feest. Alle artiesten waar wij mee werken zijn professioneel met het vak bezig, voor u de garantie dat de basis voor uw bedrijfsfeest, bedrijfsuitje, opening of jubileum geslaagd is. Onze artiesten, disco's of bands, en ons entertainment zijn altijd ruim op tijd en spelen exact conform de gemaakte afspraken. Indien u aanvullende informatie wenst of om de beschikbaarheid op de door uw gewenste datum te controleren neem dan gerust contact met ons op. Wij adviseren u graag welke artiest, band of entertainer binnen uw budget en het beste bij uw doelgroep past.

Gala diner / gala feest Wilt u een groots en stijlvol gala party organiseren? Wij kunnen uw galafeest organiseren met onderhoudende intermezzo's. Een galafeest is ook uitermate geschikt voor de uitreiking van prijzen/ awards of kunnen gedurende de eindejaarperiode gehouden worden. Uw gasten zullen in hun avondkleding genieten van de heerlijkste gerechten, en ook de rest van de avond zal op gepaste wijze worden ingevuld. Herberg van Boxtel organiseert galadiners tot 250 gasten. Gala diners kan betekenen een gastronomische avond: een heerlijke culinaire ontdekkingsreis bestaande uit minimaal vier gangen. Voor meer informatie over de organisatie van uw gala kunt u ook kijken onder het restaurantgedeelte.

Catering service / party catering Herberg van Boxtel heeft een geheel eigen, unieke catering formule. Wij koken zelf en hebben koks die thuis zijn in die specifieke keuken die u voor ogen heeft voor uw evenement.

Ook wat betreft het catering bedrijf geldt dat wij alles voor u regelen: de drankjes, het eten, het personeel, de muziek, de aankleding, de bloem- en groendecoratie en eventueel de tent/partytenten compleet met vloer, vloerbedekking, bars, tafels en stoelen, stroomaggregaten, water en eventueel toiletwagens.

Kortom, uw personeelsfeesten worden tot in de puntjes verzorgd!

Bekijk Hier meer informatie over mogelijkheden en prijzen?