Vergaderingen en Bijeenkomsten

Vergaderingen en Bijeenkomsten geef je bij Herberg van Boxtel in Haaren. Voor trainingen, seminars en andere zakelijke evenementen hebben wij de locatie bij uitstek voor wel 250 personen. Herberg van Boxtel bezit alle capaciteiten die nodig zijn om er een succes te maken. Niet voor niets is Herberg van Boxtel het vaste honk van vele bedrijven evenals verenigingen en besturen in Brabant. Herberg van Boxtel biedt continuïteit, kwaliteit en gastvrijheid in een huislijke sfeer.

Enkele sterke punten zijn: 

  1. Onze vergaderruimtes zijn allen voorzien van airconditioning voor de optimale werkomstandigheden.
  2. Alle benodigde materialen zijn aanwezig of worden voor u naar wens gehuurd.
  3. Herberg van Boxtel ligt net buiten het dorp Haaren, makkelijk bereikbaar en voldoende GRATIS parkeerplaats voor meer dan 100 voertuigen

Tijdens pauzes kunnen wij in het door u beoogde tijdsbestek u voorzien van alle gewenste versnaperingen. Dit kan in de vorm van buffet of geserveerd aan tafel. De Brabantse gastvrijheid geeft een beter resultaat aan uw besprekingen en zorgt voor positieve energie. De Herberg van Boxtel kan u van te voren al uw onkosten budgetteren zodat u zeker niet voor verrassingen achteraf komt te staan. Hebben wij u enthousiast kunnen maken, neem dan contact op met onze Gastheer Willian Schilders of vul hier uw aanvraag in.

Meer informatie over de kosten kunt u hier vinden.